Menú de Reis

  • Entrant

    Crema d'escamarlans
    Ou farcit de guacamole i gambes

  • Primers

    Escudella de galets amb carn d'olla
    Canelons nadalencs Don Martín amb xai i foie
    Fideuà negra de peix i marisc gratinada amb allioli
    Paella de marisc amb gambes vermelles i cloïsses
    Salmó marinat a casa amb base de guacamole i nachos
    Favetes minibaby saltejades amb encenalls de pernil ibèric
    Risotto de formatges amb nous

  • Segons

    Sarsuela de peix i marisc amb lluç, rap, gambes i cloïsses
    Suprema de salmó farcida de Mascarpone i pernil amb parmentier de moniato
    Mitjana de vaca vella basca de 500 g, madurada 45 dies amb guarnició
    Filet de vedella a la brasa o amb salsa de Porto i cebetes glacejades o guarnició de patata
    Calamars en la seva tinta farcits amb guarnició de cus-cus
    Espatlleta de cabrit de llet al forn a l'estil d'Aranda amb les seves patatones (supl. De 4 €)
    Hamburguesa de Kobe de 200 g amb salsa de Cabrales i ceba cruixent amb guarnició

  • Postres

    Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla
    Pinya natural amb crema catalana cremada
    Sorbet de llimona amb marc de cava
    Tiramisú casolà de mango
    crema catalana
    Pastís de formatge casolana amb melmelada de gerds
    Tronquet gelat de Nadal

     

    Pa i beguda inclosos

    Cafès, copa de cava i tortell de reis


28.00 €


Reservar

Gestió de dades

Responsable:
DAMAJU 2008 S.L.

Finalitat:
Gestionar reserves i respondre a les qüestions que formulin els usuaris del lloc web.

Alolotjament de les dades:
andaina.net

Derechos:
En qualsevol moment pot recuperar, modificar o eliminar la seva informació, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..