Reserves: 933 855 561

Menú de cap de setmana

Maig

Entrant

Torrada de seitó amanit amb pebrot escalivat

Primers

Risotto de formatges amb encenalls d'ibèric
Canelons casolans de xai i foie
Cigrons saltats amb gambes i el seu demiglaç
Amanida de pop
Ous estrellats amb patata de forner i pernil amb mi-cuit ratllat
Tàrtar de salmó sobre base de guacamole i nachos

Segons

Arròs de muntanya amb cargols, botifarra, trompetes de la mort i cua de bou
Peus de porc desossats, farcits de gamba amb demiglaç de carn
Ploma ibèrica a les fines herbes al forn amb les seves patatetes
Allipebre de turbot
Tronc de bacallà gratinat amb allioli i mongetes saltejades
Entrecot de vedella de 350 g a la brasa o amb salsa de formatge manxec
Arròs caldós amb llamàntol i gamba vermella (supl. 3 € - min 2 persones)
Filet de 250 g de vedella amb reducció de vi negre i corró de formatge de cabra (supl. 4 €)
Mitjana basca de 500 g madurada 60 dies amb guarnició de patates al forn i pebrots (supl. 4 €)

Postres

Pastís de formatge casolà amb melmelada de nabius
Crema catalana
Maduixes amb nata o amb suc de taronja natural
Gelat de sorbet de llimona

.

Tiramisú casolà de xocolata blanca
Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla (supl. 1 €)
Coulant de xocolata blanca amb gelat de vainilla (supl. 2 €)

20.00 €

Pa i beguda inclosos
Disposem de menú infantil
Si tens algun tipus d'al·lèrgia, consulta amb els nostres cambrers

Per 1 € més, gaudeix de la nostra terrassa