Menú de Nadal


Nadal, Sant Esteve i Any Nou


  • Entrant

    Crema d'escamarlans amb bocins de peix
    Vichyssoise

  • Primers

    Escudella amb galets de Nadal i carn d’olla
    Canelons de xai i foie casolans
    Paella de llamàntol, cloïsses i calamars
    Amanida de salmó marinat a casa amb rap allagostinat
    Cloïsses i escopinyes amb salsa de sidra
    Combinat de calamars confitats amb gambes i escamarlans
    Risotto de formatges amb encenalls de pernil ibèric

  • Segons

    Espatlla de cabrit de llet a l'estil d'Aranda
    Filet de vedella de 200 g amb salsa de ceps i escalopes de foie
    Suquet de rap amb cloïsses
    Tronc de salmó farcit de Mascarpone, espinacs i nous
    Mitjana de vaca vella basca de 500 g, madurada 45 dies amb patates al forn i pebrots del piquillo
    Garrí rostit a l'estil clàssic de Segòvia
    Corball fresc al forn

  • Postres

    Coulant de xocolata blanca amb gelat de vainilla
    Pinya natural amb crema catalana cremada
    Sorbet de llimona amb marc de cava
    Tiramisú casolà de mango
    Crema catalana
    Pastís de formatge casolà amb melmelada de gerds
    Tronquet gelat de Nadal

  • Celler

    Una botella de cava o vi cada 3 persones a triar entre:
    Blanco Verdejo (D.O. Rueda)
    Conde de Valdemar criança
    Conde de Valdemar rosat
    Cava Nina Brut Nature (1 any en bóta)

    Cafè, copa de cava i assortiment de Nadal

35 €


Reservar

Gestió de dades

Responsable:
DAMAJU 2008 S.L.

Finalitat:
Gestionar reserves i respondre a les questions que formulin els usuaris del lloc web.

Allotjament de les dades:
andaina.net

Drets:
En qualsevol moment pot recuperar, modificar o eliminar la seva informació, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..