Menú de cap de setmana


Setembre de 2019


  • Entrant

    Crema de marisc
    Gaspatxo andalús

  • Primers

    Fideuà de peix i marisc
    Arròs de muntanya: botifarra negra, cargols, conill i trompetes de la mort
    Arròs caldós de llamàntol (supl. 3 € - min 2 persones)
    Pota de pop a la brasa amb base de parmentier i pebre vermell de la Vera
    Canelons Don Martín a la brasa
    Amanida tropical: tomàquet cherry, alvocat, pinya, palets de cranc, llagostins i salsa rosa
    Ous estrellats amb sobrassada ibèrica i Mozzarella
    Risotto de llamàntol (supl. 3 €)
    Cassoleta de gambes amb calamarsets i allada

  • Segons

    Rap amb salsa d'ametlles
    Calamars a la romana casolans amb amanida
    Filet de tonyina vermella fresca a la brasa amb verduretes al vapor
    Pit de pollastre de corral farcida de pernil ibèric i Mascarpone
    Presa ibèrica amb salsa de Cabrales amb patatetes al forn
    Entrecot de vedella de 300 g. amb salsa de formatges amb la seva guarnició
    Filet de vedella de 250 g (supl. de 4 €, amb salsa o foie 5 €)
    Mitjana basca de 500 g amb 45 dies de maduració (supl. de 3 €)

  • Postres

    Pinya natural amb crema cremada
    Crema catalana
    Sorbet de mojito
    Tiramisú casolà
    Arròs amb llet i canyella
    Plàtan amb xocolata
    Púding amb trossets de xocolata negre i blanc
    Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla (suplement 1 €)
    Coulant de xocolata blanca amb gelat de vainilla (suplement 2 €)


18,50 €.


Pa i beguda inclosos
Disposem de menú infantil
Si tens algun tipus d'al·lèrgia, consulta consulta amb els nostres cambrers