Menú de cap de setmana


Novembre de 2019


  • Entrant

    Crema de tomàquet i alfàbrega amb crostons
    Crema d'escamarlans amb crostons

  • Primers

    Arròs caldós de gambes i llamàntol (supl. 3 € - min 2 persones)
    Escudella amb pilota i carn d'olla
    Amanida de salmó marinat a casa amb mango i vinagreta de pinya
    Paella de marisc amb gambetes, cloïsses i trossets de tonyina
    Risotto de xai i bolets a el romaní
    Carxofes de Ell Prat a l orn, farcides de salsa bolonyesa i gratinades
    Fideuà negra amb sípia, calamar i musclos gratinada
    Canelons casolans de Don Martín
    Cloïsses, escopinyes i navalles a la planxa amb el seu all i julivert.

  • Segons

    Cua de bou amb castanyes
    Costelles de cabrit a la brasa amb patates fregides
    Bacallà a l'empordanesa
    Presa ibèrica al forn amb les seves patatetes
    Suprema de lluç fresc amb cloïsses, musclos i salsa de gambes
    Sèpia a la planxa amb gamba vermella acompanyada d'escalivada
    Entrecot a la brasa amb salsa roquefort
    Garrí a el forn a l'estil d'Aranda (supl. de 3 €)
    Filet de vedella de 250 g (supl. de 4 €, amb salsa o foie 5 €)
    Mitjana basca de 500 g amb 45 dies de maduració (supl. de 3 €)

  • Postres

    Pinya natural amb crema cremada
    Crema catalana
    Pana cotta de chocolate blanco
    Mousse de xocolata negra amb encenalls d'ametlles
    Sorbet de llimona amb, o sense, marc de cava
    Pastís de formatge casolana (supl.1 €)
    Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla (supl. €)
    Coulant de xocolata blanca amb gelat de vainilla (supl. 2 €)


18,50 €.


Pa i beguda inclosos
Disposem de menú infantil
Si tens algun tipus d'al·lèrgia, consulta consulta amb els nostres cambrers