Menú de cap de setmana


Juny de 2020


  • Entrants

    Salmorejo cordovès amb encenalls de pernil
    Crema de gambes

  • Primers

    Arròs caldós amb llamàntol i gambes (supl. 3 € - min 2 persones)
    Fideuà de rap i marisc
    Arròs de muntanya amb bolets, conill i caragols
    Risotto de formatges amb nous
    Papardelle amb salsa trufada i ceps
    Esqueixada de bacallà confitat amb vinagreta de cítrics
    Canelons d'ànec i foie
    Timbal de tomàquet cor de bou, alvocat, ceba morada i làmines de bonítol

  • Segons

    Turbot a la marinera
    Tàrtar de salmó amb alvocat i torradetes
    Bacallà a la llauna amb mongetes de Santa Pau
    Cua de bou a la nostra manera
    Costellam de porc ibèric desossat fet a baixa temperatura amb patates baby en el seu suc
    Entrecot a la brasa amb guarnició
    Filet de vedella de 200 g (supl. de 5 €)
    Txuleta basca de 500 g amb 45 dies de maduració (supl. de 3 €)

  • Postres

    Crema catalana
    Pinya natural amb crema cremada
    Mousse de xocolata blanca
    Pastís casolà de formatge
    Maduixes amb nata
    Sorbet de llimona
    Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla (supl. €)
    Coulant de xocolata blanca amb gelat de vainilla (supl. 2 €)


19,50 €.


Pa i beguda inclosos
Disposem de menú infantil
Si tens algun tipus d'al·lèrgia, consulta consulta amb els nostres cambrers