Reserves: 933 855 561

La nostra carta

L'hora del vermut

  • Bol de patatas Coromines

    4.50 €
  • Olives trencades de l'àvia

    1.90 €
  • Seitons en vinagre

    4.80 €
  • Escopinyes 30/40 de la casa

    6.50 €
  • Anxoves de la casa amb base de tomàquet natural i torradetes

    5.00 €

Amanides

  • Amanida Cèsar, mesclum, tomàquet cherry, salsa cèsar, crostons, encenalls de parmesà, cruixent de bacó i fingers de pollastre

    9,50 €
  • Amanida de formatge de cabra, mesclum, nous, panses, corró de formatge de cabra i crema balsàmica

    8.50
  • Escalivada con rulo de queso de cabra caramelizado, tronco de bonito y reducción de balsámico

    9.00
  • Salmón marinado en casa sobre base de guacamole y nachos

    8.50

De tapes

  • Calamarsons fregits

    6.50
  • Potes de calamar fregides

    6.50
  • Caçó en adob casolà

    6.50
  • Calamars a l'andalusa

    6.50
  • «Chocos» de sípia de platja fresca

    9.50
  • Cassoleta de carn de broqueta a la cervesa Epidor

    8.50
  • Aletes de pollastre de corral a l'estil Kentucky amb salsa picantona

    8.00
  • Bomba Casolana XL a l'estil de la Barceloneta

    4.00
  • 4 croquetes casolanes de pernil ibèric

    6.00
  • 4 croquetes casolanes de carn d'olla

    5.00
  • 4 croquetes casolanes de pollastre amb roquefort

    5.00
  • Assortiment de croquetes, 2 de pernil, 2 de carn d'olla i 2 de pollastre amb roquefort

    6.50
  • Trossos de careta fregida

    4.00
  • Rostes de Sòria

    6.00
  • Fingers de mozzarella

    6.00
  • Fingers de pollastre de corral amb salsa barbacoa

    5.50
  • Gyozes cruixents de pollastre i verdures amb salsa agredolça

    7.50
  • Nachos gratinats amb vedella amanida, guacamole, salsa de cheddar i jalapeños

    8.00
  • Fish and chips de bacallà amb salsa andalusa

    9.00
  • Broqueta moruna de filet de porc

    6.75
  • Pebrots de Padrón uns piquen e outros non

    5.50
  • Sèpia de platja fresca a la planxa amb amanida o patates

    10.50
  • Cassoleta de xistorreta de Navarra a la sidra

    5.00
  • Ous estrellats amb encenalls de pernil ibèric

    9.00
  • Ous estrellats amb encenalls de pernil ibèric i escalopes de foie

    12.50
  • Ous estrellats amb rostes de Sòria i pebrots de Padrón

    7.50
  • Ous estrellats amb xistorra navarra i formatge brie

    7.50

LES NOSTRES PATATES CASOLANES TALLADES A MÀ

  • Patates al cabrales

    4.90
  • Patates fregides gratinades amb crema de formatges i trossets de bacó

    5.50

    dido

  • Patates fregides amb carn metxada gratinades amb formatge fos.

    5.75
  • Patates amb allioli

    4.20
  • Patates braves de veritat, només amb salsa brava

    4.20
  • Patates Don Martin, completes, amb allioli i salsa brava

    4.40

Hamburgueses gourmet

Totes les hamburgueses porten amanida o patates fregides

  • La Vegana, hamburguesa Beyond, 150 g, espinacs frescos baby, cogombres, ceba picada, tomàquet natural i trossets de kikos en brioix vermell

    12.30
  • La Torre Eiffel, de bou de la devesa, 150 g, salsa Cafè Paris, ceba picada, cheddar fos i escalopa de foie en brioix de mantega

    13.50
  • La Doble Cheeseburguer, 2 hamburgueses de 120 g de vedella ecològica 100% de Pirineu, salsa de cheddar, bacó i crema de corró de formatge de cabra en brioix de mantega

    11.90
  • La Txuleta, de mitjana de vaca madurada, 200 g, amb mesclum, poma confitada i escalopa de foie en brioix negre

    14.00
  • La Martín Burguer, 2 hamburgueses de vedella ECO de 120 g, amb pulled pork, ou fregit, cogombres i crema de corró de formatge de cabra en brioix de mantega

    11.90
  • Del Potro, 150 g, de poltre amb ceba picada, mesclum, formatge edam i reducció de piquillos en brioix negre

    11.50
  • La Guinness, 200 g de carn d'Irlanda feta amb cervesa, amb ruca, tomàquet natural, gotes de crema de manxec i ceba picada en brioix de mantega

    11.90
  • La Frank Sinatra, de 200 g d'Angus, amb cheddar, bacó, mesclum, tomàquet i ou ferrat en brioix de mantega

    10.50
  • La Bio, 150 g de vedella baixa en greix 100% del Pirineu, amb formatge edam light i escalivada en brioix integral

    11.90
  • La Chicken, 150 gr de pollastre de corral, amb crema de manxec, ceba cruixent, mesclum i tomàquet natural en brioix vermell

    11.90
  • La Clásica, de 120 g de vedella ECO del Pirineu, amb cheddar, ceba picada, mesclum i tomàquet natural en brioix de mantega

    9.50
  • La PizzaBurguer, tipus calzone, massa de pizza farcida de dues hamburgueses de 120 g de vedella ECO del Pirineu amb barreja de formatges, tomàquet, orenga, bacó i ceba, ideal per compartir

    13.00
  • La Triplete, amb triple de carn de 120 g, de vedella ECO del Pirineu, bacó fumat, salsa barbacoa, ceba cruixent i extra de cheddar en brioix de mantega

    14.00

Entrepans especials

  • Kiriki, pit de pollastre de corral arrebossat, ceba caramel·litzada, bacó, cheddar i la nostra salsa Don Martín en pa de coca

    8.50
  • Don Martín, ploma de porc ibèric, amb suc de carn, tomàquet natural, ceba caramel·litzada i encenalls de pernil ibèric en pa de coca

    10.50
  • Corral, pit de pollastre de corral a la brasa, amb formatge brie, bacó i pebrot verd en pa de coca

    8.50
  • Secreto, secret de porc ibèric, ceba cruixent, formatge cheddar, chimichurri i pebrot verd en pa de coca

    9.00
  • Pulled Pork, pulled pork, cogombres, salsa barbacoa i formatge fos en brioix

    8.50
  • Sibaritas, filet de llom baix de Iruki, amb reducció de vedella, poma confitada i escalopa de foie en pa de coca

    12.00

ENTREPANS CLÀSSICS

  • Entrepà de broqueta moruna de filet de porc del mercat del Fondo amb allioli

    6.00
  • Entrepà de pernil ibèric

    5.50
  • Entrepà de pernil ibèric amb formatge brie

    6.00
  • Serranito, llom de porc ibèric, formatge fos, pernil serrà i pebrot verd

    8.00

La nostra brasa

Totes les carns amb guarnició a escollir: Amanida, patates fregides o patates al forn

  • Llangardaix de porc ibèric

    8.50
  • Secret de porc ibèric

    11.50
  • Ploma de porc ibèric

    15.00
  • Comporta argentina al chimichurri

    10.50
  • Entrecot de vedella de llom baix de 350 g

    15.50
  • Filet de vedella de 250 g

    18.00
  • Mitjana basca de vaca madurada 60 dies de 500 g

    19.50

IDEALS PER A COMPARTIR

  • Mitjana basca de vaca madurada 60 dies de 1 kg

    35.50
  • Tomahawk de vaca Simmental madurat de 900 g

    38.50
  • Costellam de porc fet a baixa temperatura a la barbacoa

    8.50
  • Cachopo asturià de 1 kg farcit de pernil serrà, pebrot vermell, ceba i formatge

    15.50

Cuina tradicional, com la de la iaia

  • Melós de vedella farcit de corró de formatge de cabra amb base de parmentier trufat

    8.50
  • Cassoleta de vedella amb salsa de la forma tradicional

    7.50
  • Cua de brau feta a baixa temperatura a l'estil cordovès

    9.00
  • Cazuelita de ternera en salsa de la forma tradicional

    7.50
  • Caracoles en salsa picantitos

    9.50

Postres casolans i gelats

  • Pastís de formatge casolà amb nabius

    6.50
  • Crema catalana

    4.50
  • Mousse de xocolata blanca al Baileys

    6.50
  • Brownie amb bola de gelat

    5.50
  • Iogurt gelat amb caramel i nous de macadàmia

    5.50
  • Coulant de xocolata negra amb gelat de vainilla

    6.50
  • Coulant de xocolata blanca amb gelat de vainilla

    6.50
  • Pastís al whisky batejat

    4.50
  • Sorbet de llimona

    4.50
  • Tiramisú gelat

    5.50
  • Bastonet blanc

    2.80
  • Bastonet ametllat

    2.80