Menú
Inici
Qui som
El restaurant
Menú de Nadal
Menú setmanal
Menú executiu
Especial migdies
Menús per a grups
Menú de cap de setmana
Suggeriments
La nostra carta
Celler
Español
Reserves: 933 855 561
Inici
Qui som
El restaurant
Menú de Nadal
Menú setmanal
Menú executiu
Especial migdies
Menús per a grups
Menú de cap de setmana
Suggeriments
La nostra carta
Celler
Especial migdies
De dilluns a divendres.
Pots triar el plat que prefereixis.
Pa, beguda i postre o cafè inclosos.
Amanida d'escalivada, anxoves i formatge Brie
10.00 €
Amanida de corró de formatge de cabra, nous, panses i vinagreta de mel
9.50 €
Sepia a la planxa amb amanida o patates
11.00 €
Ous estrellats amb pernil ibèric
10.00 €
Peix del dia amb amanida o patates
8.50 €
Hamburguesa de vedella de 200 g amb ou ferrat, patates o amanida
8.50 €
Entrecot de vedella de 300 g amb patates o amanida (amb salsa, supl. d'1 €)
13.50 €
Filet de vedella de 200 g amb patates o amanida (amb salsa, supl. de 1 €)
14.50
Mitjana basca de 500 g (per persona) madurada de 50 a 60 dies, amb guarnició
18.00 €
Pluma de porc ibèric de 300 g amb guarnició
15.50 €